EN

Rólunk

A Szövetségünk azért dolgozik, hogy a Gaminget és az Esportot népszerűvé tegye Magyarországon.

Ezért bajnokságokat, versenyeket szervezünk és bonyolítunk le, annak érdekében, hogy minél többen megismerkedjenek hazánkban ezzel a sporttal.

A GeS nemzetközi és hazai szinten is kiemelkedő tagokkal és partnerekkel rendelkezik már, mely lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szinten képviseljük hazánkat nemzetközi szinten és tagjaink a legmagasabb szintű támogatást kapják szakmailag és jogilag egyaránt.

Célunk, hogy Mo-n, elsőként megalkossuk azt a keretrendszert és szabályzást, ami lehetővé teszi a Profi- és Amatőr bajnokságok, kupák létrejöttét és azok aktivitását.

Szeretnénk elérni, hogy az E-sport jobban elterjedjen itthon, valamint elérhetőbbé váljon a magyar rajongók és játékosok számára is.

A sportszövetség nemzetközi kapcsolatainak révén szeretnénk, ha Magyarország felkerülne a világ Esport térképre.

VERSENYEK

Az elmúlt két évben rengeteg hazai és nemzetközi eseményen vettünk részt. Vezetőségünk olyan tagokból áll, akik már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. A RIOT Games első hazai profi magyar bajnoksága is aktív közreműködésünkkel született meg. 2017-ben már két eseménnyel is elindultunk a profi szakmai úton. Nevünkhöz fűződik az első magyar hivatalos PUBG kupa megrendezése és annak professzionális közvetítése online felületeken.

2018-ban folytattuk a megkezdett munkát és a legnagyobb hazai hivatalos esportbajnokságot hívtuk életre, ahol több mint 2500 egyéni nevező mérhette össze a tudását. Szeptembertől pedig elindítjuk Magyarország első önálló, profi szakmai és hivatalos szövetségi háttérrel támogatott Bajnoksági rendszerét.

FIFA Bajnokságok és versenyek

 Coca-Cola FIFA17 kupa

Media Markt FIFA18 Bajnokság

 

League of Legends Bajnokság

Magyar Elit Bajnokság 2016

 

 

I. Hivatalos PUBG Magyar Kupa

TheVR Duo Cup

 

Rainbow 6 Siege Bajnokság

HyperX R6S Média Kupa

 

TANÁCSADÁS

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségével bármilyen Gaminget és Esportot érintő területen magabiztosan tudunk támogatást nyújtani.

Segítségünkkel profi szinten akár a kezdetektől végig tudjuk kísérni a partnerek/ügyfeleket, hogy a lehető legsikeresebb és legeredményesebb módon valósuljon meg az álmuk. Kreatív tervezést, profi lebonyolítást, magas szintű közvetítést és szakmai támogatást nyújtunk. Célunk egy jobb és elfogadhatóbb Esport és Gamer közösség megalkotása.

A szervezet azért alakult, hogy egy egységes keretrendszert és szabályzást hozzon el a magyar gamereknek és rajongóknak.

KAPCSOLAT

A szerződéses és sportszövetségi jogi struktúra kialakításában jogi tanácsadónk a Bird & Bird.

MAXIMA GROUP